Common rail injector

Als onderdeel van de Revisiegroep is Stokking Diesel uit Gouda de specialist op het gebied van de common rail injector. De common rail injector is een techniek waarmee brandstof op een zeer efficiënte wijze in de verbrandingsmotor van een dieselvoertuig wordt gepompt. De toegepaste techniek is zeer verfijnt en verschillend per merk en type. Het is daarom belangrijk dat u voor reparatie en revisie maar ook voor nieuwkoop van uw common rail injector aanklopt bij een ervaren specialist. Heeft u problemen met uw common rail injector en wenst u in contact te komen met Stokking Diesel voor advies of een afspraak? Bel +31 182-51 34 22

+ Meer info

De fijne techniek van de common rail

Stokking Diesel is een vooruitstrevend bedrijf wat zich ondanks een rijke ervaring constant blijft ontwikkelen op het gebied van de common rail injector. En dat is nodig ook, want de common rail injector vergt steeds meer kennis van elektronica en verfijnde techniek. De common rail injector regelt de inspuiting van de brandstof in een dieselmotor stapsgewijs, en volgt een zeer nauwgezette timing. Een reparatie of revisie van een common rail injector motor eist dan ook veel inzicht en ervaring, en een werkplaats die voorzien is van geoutilleerde apparatuur voor meting en controle. Stokking Diesel beschikt over twee geavanceerde werkplaatsen, beiden voorzien van apparatuur die in samenwerking met de producenten van de grootste merken common rail injectoren ontwikkeld is. Deze merken zijn onder andere Bosch, Siemens, Delphi en Denso.

Over Stokking Diesel

Stokking Diesel is gevestigd in Gouda, maar bedient klanten in heel Nederland, en zelfs daarbuiten. U kunt bij ons terecht als particulier, maar ook bedrijven zijn bij ons van harte welkom, met of zonder afspraak. Wilt u meer te weten komen over onze diensten, of wilt u een afspraak maken om langs te komen? Neem dan vrijblijvend contact op met de Revisiegroep!