Elektrische stuurpomp

Als gerenommeerde specialist in stuurinrichtingen is Auto Elect B.V. een belangrijk onderdeel van de Revisiegroep. Als één van de weinige bedrijven in Nederland heeft Auto Elect zo'n diepgaande expertise opgebouwd omtrent de elektrische stuurpomp. Het dienstenpakket van Auto Elect is zeer divers, van reparatie tot revisie, van advies tot nieuwkoop. Dit vakbedrijf bedient een grote klantenkring van imposante namen uit de racewereld, Formule 1, en de zakelijke markt. Maar de klantgerichte werkwijze is ook toegespitst op de kleine klanten, een doelgroep die Auto Elect ondanks alle succes niet uit het oog is verloren!

+ Meer info

Elektronische stuurpomp van ieder merk!

De ruime ervaring die Auto Elect in meer dan 20 jaar heeft opgedaan biedt de mogelijkheid om een al even ruim assortiment elektrische en elektronische stuurpompen te beheren. Zowel nieuwe modellen als reeds gereviseerde stuurpompen zijn altijd direct vanuit voorraad leverbaar. Op alle door ons geleverde modellen heeft u twee jaar garantie!
Revisie die door ons wordt uitgevoerd geschiedt in een geavanceerde werkplaats, voorzien van moderne testfaciliteiten waarmee wij de kwaliteit van de stuurpompen kunnen waarborgen. Tijdens het reviseren wordt de stuurpomp regelmatig getest om er zeker van te zijn dat het functioneren weer optimaal is. Een door ons gereviseerde elektrische stuurpomp is letterlijk weer zo goed als nieuw!

Over Auto Elect B.V.

Auto Elect - Hydroline B.V. is gevestigd in Zeewolde en bedient hier vandaan een grote klantenkring in heel Nederland. We zijn gespecialiseerd in stuurhuizen, airco compressoren en alle verwante toepassingen. Voor reparatie en revisie bent u bij ons welkom met of zonder afspraak. Als u niet direct om de hoek woont, kunt u ook gebruik maken van onze vlotte ophaalservice waarmee u onderdelen naar ons kunt toezenden.
Wenst u in contact te komen met Auto Elect voor een revisie of voor andere informatie? Neem dan contact op met de Revisiegroep, zij beantwoorden vrijblijvend al uw vragen. Bel +31 36 521 4979