Versnellingsbak revisie

Autotransmission BV is onderdeel van de Revisiegroep en een landelijke specialist in revisie en reparatie van versnellingsbakken. Dankzij de jaren ervaring die in ons team zit zijn wij in staat om de zakelijke markt te bedienen met revisie van versnellingsbakken voor hun wagenparken, daarnaast zijn ook particulieren van harte welkom met hun defecte versnellingsbak. Autotransmission heeft een korte doorlooptijd en klantgerichte service hoog in het vaandel staan. Dankzij onze focus weten wij altijd met grote souplesse te kiezen voor de meest voordelige oplossingen voor iedere revisie.

+ Meer info

Revisie? Uw versnellingsbak zo goed als nieuw!

Wanneer wij uw versnellingsbak reviseren, dan bent u verzekerd van een functioneren dat niet onderdoet voor een nieuwe versnellingsbak. Onze geavanceerde werkplaats is voorzien van geoutilleerde apparatuur waarmee voor, tijdens en na de revisie gecontroleerd wordt hoe de versnellingsbak functioneert. In sommige gevallen blijkt misschien dat een reparatie wenselijker is dan revisie, of misschien is revisie totaal geen optie meer. In beide gevallen kunt u dit eerlijke advies van ons verwachten, vóór we kosten gaan maken. Diagnose van de versnellingsbak die u ter revisie aanbiedt is dan ook altijd kosteloos!

Over Autotransmission BV

Autotransmission is gevestigd in Veenendaal en beschikt over een moderne werkplaats met acht doorgewinterde technici. Samen bedienen zij een grote klantenkring in heel Nederland met revisie en reparatie van zowel geschakelde versnellingsbakken als automaten. Deze klanten zijn veelal bedrijven zoals leasemaatschappijen, dealers en grote bedrijven met eigen wagenparken, maar daarnaast verliest Autotransmission ook de service voor de particulier niet uit het oog. We beschikken altijd over een ruime voorraad versnellingsbakken en onderdelen zodat we u snel, eenvoudig en goedkoop van dienst kunnen zijn.
Wenst u met ons in contact te komen? Neem dan vrijblijvend contact op met de Revisiegroep. Bel +31 318 525 833