Automaat repareren

Het aandeel auto's met een automatische versnellingsbak is in Nederland relatief klein. Bent u eigenaar van een automaat, dan zult u er bekend mee zijn dat het vinden van de juiste specialist voor reparatie of revisie niet altijd meevalt. Autotransmission BV uit Veenendaal is als onderdeel van de Revisiegroep de specialist in versnellingsbakken en heeft als één van de weinige bedrijven in Nederland zijn expertise in de automaat zo ver ontwikkeld. Een automaat repareren is voor deze heren een koud kunstje!
Autotransmission werkt veelal voor bedrijven met eigen wagenparken, voor verzekeraars, leasemaatschappijen en andere professionals. Maar ook als particulier bent u van harte welkom als u uw automaat wilt laten repareren. Wilt u meer weten? Bel met de Revisiegroep, en ontdek wat Autotransmission voor u kan betekenen +31 318 525 833.

+ Meer info

Reparatie of revisie van uw automaat?

Er is wel degelijk een verschil tussen reparatie of revisie van uw automaat. Bij revisie wordt de automaat volledig gedemonteerd, alle onderdelen worden gecontroleerd en nagemeten met behulp van geavanceerde apparatuur. De automaat wordt volledig opnieuw opgebouwd, met nieuwe onderdelen waar nodig en een twaalf maanden durende garantie op het functioneren van de automaat volgens de fabriekswaardes. Maar zo'n grondige beurt is natuurlijk lang niet altijd nodig. Als uw automaat reparatie ondergaat dan wordt enkel vastgesteld welk onderdeel voor problemen zorgt. Deze wordt vervangen en de automaat wordt vervolgens evengoed doorgetest, opdat wij kunnen garanderen dat ook de prestaties van de gerepareerde automaat weer zo goed als nieuw zijn. Als wij een automaat repareren dan heeft u hierop drie maanden garantie.

Over Autotransmission BV

Autotransmission BV is gevestigd in Veenendaal en bedient bedrijven in heel Nederland met reparatie en revisie van de versnellingsbakken van hun wagenpark. Wij werken ook voor particulieren en hebben een grote voorraad onderdelen en automaten zodat de doorlooptijd steeds kort blijft. Onze werkplaats wordt bemand door gespecialiseerde technici, die met behulp van geoutilleerde apparatuur de kwaliteit van reparatie en revisie steeds kunnen waarborgen.