Transmissie revisie

Voor het reviseren van automatische transmissies is binnen de Revisiegroep het specialistische bedrijf Autotransmission BV actief. Dit innovatieve bedrijf zet zich dagelijks in voor zijn ontwikkeling en beschikt over een modern uitgeruste werkplaats waar reparatie en revisie op hoge efficiëntie kunnen worden uitgevoerd. Wij zouden dan ook geen betere partner kunnen bedenken waar wij transmissies ter revisie kunnen aanbieden.
Wenst u in contact te komen met Autotransmission? Neem dan vrijblijvend contact op met de Revisiegroep. Bel +31 318 525 833 voor meer informatie of een afspraak.

+ Meer info

Revisie? Uw transmissie zo goed als nieuw!

Dankzij geoutilleerde apparatuur zijn we in staat om herhaaldelijk de automatische transmissie te meten gedurende de revisie. Voor, tijdens en na het proces controleren we het functioneren tot dit gelijk is aan de originele fabriekswaardes. Pas dan krijgt u de transmissie terug. Wanneer wij de revisie uitvoeren, bent u ervan gegarandeerd dat uw transmissie weer zo goed als nieuw bij u terugkomt! Op een revisie heeft u twaalf maanden garantie.
Diagnose van de transmissie is altijd kosteloos. Voor we enige kosten in rekening brengen stellen we eerst vast wat het probleem is, en of een revisie wel wenselijk is. Wanneer een andere oplossing voor u voordeliger is, dan mag u dit advies ook verwachten!

Over Autotransmission BV

Autotransmission uit Veenendaal heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld als een populair specialist in de automatische transmissie, en al zijn toepassingen en toebehoren. Wij bedienen een grote klantenkring binnen de zakelijke markt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan importeurs of verzekeringsmaatschappijen. Maar ook particulieren zijn bij ons van harte welkom. De revisie van een transmissie kent bij ons een korte doorlooptijd, mede omdat dit samen met een klantgerichte service hoog in het vaandel staat!