Diesel motor

Voor de revisie van een diesel motor maakt een ervaren specialist een groot verschil. De Revisiegroep vindt deze service bij MRT Engines, een expert op het gebied van revisie, reparatie en levering van diesel motoren van velerlei merken. MRT Engines onderscheidt zich door een snelle doorlooptijd en een scherp oog voor detail. Hun werkwijze scheelt niet alleen in de tarieven, maar ook in de hoge kwaliteit. MRT Engines werd in 2008 beloont met een award voor beste revisiebedrijf.
Wenst u in contact te komen met MRT Engines voor revisie, reparatie of levering van een ruilmotor? Neem hiervoor en voor overige informatie vrijblijvend contact op met de +31 413-34 20 14

+ Meer info

Diesel motor. Reviseren of repareren?

Dankzij een geavanceerde werkplaats voorzien van geoutilleerde faciliteiten kan MRT Engines werken op een hoog tempo. Er is veel geïnvesteerd in de efficiëntie van het bedrijf, en dat ziet u terug in de tarieven. Wanneer u aanklopt bij MRT Engines met een defecte diesel motor, dan stelt MRT Engines kosteloos en snel een diagnose. Op basis van de opties die voor handen zijn wordt samen met u besloten welke ingreep er gedaan gaat worden. MRT Engines kiest ervoor op een klantgerichte wijze om te springen met het advies, en biedt altijd de meest bijpassende en voordelige optie. Indien de diesel motor geen revisie nodig lijkt te hebben, dan hoort u dit direct. Is een revisie wel nodig, maar is het tijdelijk kwijt zijn van de motor een kostbare tegenslag voor u? Dan kunt er altijd voor kiezen om een ruilmotor mee te nemen uit ons ruime assortiment.

Over MRT Engines

MRT Engines won in 2008 een award voor beste revisiebedrijf bij de overkoepelende vakvereniging voor Europese revisiebedrijven APRA. Een kroon op hun werk, want MRT Engines is in luttele jaren tijd uitgegroeid tot één van de grootste revisiebedrijven van Nederland. Samen met de zusteronderneming in Polen is MRT Engines constant bezig om zich te ontwikkelen en mee te groeien met de markt. Hierdoor kan MRT Engines met trots zeggen dat ze een vooruitstrevende speler zijn in de absolute top van hun branche.