Stuurhuis Revisie

Als doorgewinterde specialist in stuurinrichtingen en alle moderne eigenschappen van deze techniek, is Auto Elect B.V. een belangrijk onderdeel van de Revisiegroep. Auto Elect rekent imposante namen uit de race en rally wereld tot zijn klantenkring, evenals Formule 1 teams. Daarnaast werkt Auto Elect voor een grote verscheidenheid importeurs, leasemaatschappijen en zelfs autofabrikanten.
Wilt u uw stuurhuis revisie laten ondergaan, dan kunt u zich geen betere partij wensen. Auto Elect is al jaren de absolute nummer één als het op reparatie en revisie van uw stuurinrichting neerkomt.
Wenst u in contact te komen met Auto Elect? Of wilt u andere vragen beantwoord hebben? Neem dan vrijblijvend contact op met de Revisiegroep. Bel +31 36 521 4979

+ Meer info

Revisie? Uw stuurhuis beter dan nieuw!

Het gedreven team van Auto Elect heeft een sterke affiniteit met de ontwikkelingen van de techniek. Door een nauwe samenwerking met producenten beschikken wij altijd over de nieuwste onderdelen en de meest actuele knowhow. Hierdoor wordt bij revisie van uw stuurhuis altijd gewerkt naar de laatste modificaties. Er worden originele onderdelen van de nieuwste techniek in het stuurhuis gemonteerd zodat deze gaat functioneren naar de laatste ontwikkelingen. Als wij uw stuurhuis reviseren werken we dus bijzonder resultaat gericht! Ervaart u problemen met een stuurhuis, maar woont u niet bij ons om de hoek? Geen probleem! Dankzij de snelle ophaalservice kunt u uw stuurhuis voor revisie of reparatie naar ons opsturen. U krijgt een kosteloze diagnose, en bent verzekerd van een zeer korte doorlooptijd!

Over Auto Elect B.V.

Auto Elect - Hydroline B.V. is gevestigd in Zeewolde, maar bedient een diverse klantenkring in zowel de zakelijke als de particuliere markt op landelijke basis. Wij beschikken over een moderne werkplaats waar gespecialiseerde technici met behulp van geavanceerde testfaciliteiten de hoogste service kunnen bieden voor revisie, reparatie en ook nieuwkoop van alle toepassingen van iedere stuurinrichting. Wij hanteren onder andere het assortiment van de merken Delphi, Koyo, Vistion e.a.
Op onze producten en revisie heeft u maar liefst twee jaar garantie!