Brandstofpomp revisie

Stokking Dieselservice maakt als specialist op het gebied van brandstofpompen deel uit van de Revisiegroep. Dit vakbedrijf is als één van de weinigen in Nederland gespecialiseerd in de dieselmotor en al zijn toepassingen. Voor het reviseren van uw brandstofpomp is Stokking Dieselservice de aangewezen partner! Ook nieuwkoop van brandstofpompen is bij deze specialist mogelijk; brede vakkennis maakt het mogelijk om een even zo breed assortiment brandstofpompen te kunnen aanbieden van merken zoals Bosch, Delphi (Lucas), Denso en Stanadyne.
Wenst u in contact te komen met Stokking Dieselservice voor revisie van uw brandstofpomp? Bel +31 182-51 34 22.

+ Meer info

Brandstofpomp reviseren of nieuwe kopen?

Stokking Dieselservice beschikt over twee werkplaatsen, voorzien van geavanceerde apparatuur waarmee diagnoses snel gesteld zijn. Op basis van de testresultaten van een onderdeel zullen we altijd een eerlijke afweging maken, waarbij we in gedachten houden dat u snel en voordelig geholpen wilt worden. Wanneer wij een brandstofpomp reviseren garanderen we dat deze niet onderdoet voor een nieuwe brandstofpomp. Keer op keer testen we de brandstofpomp om zeker te zijn dat de waardes gelijk zijn aan de fabriekswaardes. Indien het ons verstandiger lijkt om toch een nieuwe brandstofpomp aan te schaffen, om welke reden dan ook, dan kunt u dit eerlijke advies ook van ons verwachten!

Over Stokking Dieselservice

Deze specialist is gevestigd in Gouda, maar is werkzaam voor klanten door heel Nederland. Dit kunnen zowel particulieren als bedrijven zijn. Jarenlange ervaring en investering in zowel de opleiding van ons team als de apparatuur in onze twee geavanceerde werkplaatsen garanderen een vakmanschap van hoge kwaliteit. Een uitgebalanceerde service staat bij ons hoog in het vaandel. Zo bieden wij een 24/7 service voor onze klanten met onze buitendienst, staan wij u altijd met liefde te woord en bent u voor meer informatie ook zonder afspraak altijd welkom!
Heeft u een brandstofpomp die u wilt laten reviseren? Neem dan even contact met ons op voor informatie, we vertellen u graag meer over de mogelijkheden van revisie en nieuwkoop.