Turbo Revisie door C&E Turbochargers

C&E Turbochargers is binnen de Revisiegroep dé specialist op het gebied van turbochargers. Revisie, ruilen en nieuwkoop, dankzij ruim 20 jaar ervaring in de branche bedienen wij onze klanten met professionaliteit tegen aantrekkelijke tarieven. In onze moderne werkplaats maken we gebruik van de meest geavanceerde apparatuur om turbo's door te meten en te reviseren. De revisie van uw turbo is bij C&E Turbochargers werkelijk in goede handen!

+ Meer info

Revisie? Uw turbo weer zo goed als nieuw!

Het is doorgaans gebruikelijk dat een oude turbocharger eerst grondig onderzocht wordt; als we hem nieuw leven in kunnen blazen dan is het zonde om een nieuwe turbo aan te schaffen. Na revisie is een turbo letterlijk weer zo goed als nieuw. Alle onderdelen die slijtage geleden hebben worden tijdens de revisie vervangen. De body en alle onderdelen die nog in goede staat zijn worden professioneel gereinigd en herhaaldelijk gecontroleerd op goed functioneren. Als u de turbo na revisie weer in handen krijgt, zult u versteld staan dat het stukje techniek nog in zo'n goede staat kan verkeren. Het is haast alsof hij rechtstreeks uit de verpakking komt.

C&E Turbochargers

Het bedrijf en de werkplaats is gevestigd in Amersfoort, maar C&E Turbochargers is al jaren internationaal werkzaam voor zowel particulieren als bedrijven met eigen wagenparken. Dankzij onze unieke ophaalservice zijn wij in staat om turbo's vanuit heel Nederland -en daarbuiten- aan te nemen voor turbo revisie en reparatie.
Bij ons kunt u ook terecht voor een ruil turbo, of een gloednieuw model. Wij hebben altijd een ruime selectie turbo's van vele merken op voorraad. Wenst u in contact te komen met C&E Turbochargers? Neem dan vrijblijvend contact op met de Revisiegroep. Bel +31 33 465 53 79