Revisie motor

Één van de aangesloten specialisten van de Revisiegroep is MRT Engines. Dit bedrijf is één van de grootste revisiebedrijven in Nederland en won in 2008 de APRA Remanufacterer of the Year award. MRT Engines specialiseert zich in revisie van (diesel) motoren van tal van automerken, onder andere Japanse en Duitse autofabrikanten. Revisie en reparatie wordt op een zeer korte termijn voor u uitgevoerd, maar ook een ruilmotor of gebruikte motor levert MRT Engines doorgaans direct.
Wenst u in contact te komen met MRT Engines voor revisie, of wilt u meer te weten komen over de diensten van deze vakspecialist? Neem dan vrijblijvend contact op met +31 413-34 20 14

+ Meer info

Revisie van iedere motor

MRT Engines maakt er een sport van om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen. Revisie aan een motor wordt dan ook uitgevoerd naar de laatste technieken en de nieuwste productmodificaties. Als u de revisie door MRT Engines laat uitvoeren bent u verzekerd van optimale kwaliteit en een motor die in functioneren niet onderdoet voor een nieuw model. Dankzij een dependance van het bedrijf in Polen kan MRT Engines door outsourcing de tarieven opvallend scherp houden. Het testen en reviseren zelf gebeurt in de werkplaats in Nederland, waar een groot team van gespecialiseerde technici met behulp van de aanwezige testfaciliteiten een constante kwaliteit en snelle doorlooptijd kan waarborgen.

Over MRT Engines

MRT Engines werd in 2003 opgericht, maar kwam voort uit het bedrijf Motor Revisie Techniek wat al sinds 1987 aan de weg timmerde. MRT Engines is gevestigd in Veghel en is met ruim 50 technici en een zusterbedrijf in Polen voor outsourcing één van de grootste bedrijven voor motorrevisie in Nederland. Het bedrijf beschikt over een ruime werkplaats waar een even zo ruime voorraad ruilmotoren, cilinderkoppen en nieuwe onderdelen steeds direct leverbaar is. Wilt u meer informatie over de revisie van uw motoren? Neem dan gerust contact op met de Revisiegroep.