Een nieuw leven voor een tweedehands turbo.

Een tweedehands turbocharger leent zich uitstekend voor revisie. Als een van de weinige stukjes techniek is een gereviseerde turbo letterlijk zo goed als nieuw. Een voorwaarde van die kwaliteit is natuurlijk wel dat de revisie uitgevoerd wordt door een specialist. C&E Turbochargers maakt onderdeel uit van de Revisiegroep als turbospecialist. Met ruim twintig jaar ervaring maakt C&E Turbochargers internationaal furore onder particulieren en bedrijven met hun kennis op dit gebied. Bent u op zoek naar een gereviseerde tweedehands turbo? Neem dan contact op met de Revisiegroep om te ontdekken of uw turbo in het complete assortiment aanwezig is. Bel +31 33 465 53 79.

+ Meer info

Een tweedehands turbocharger van C&E

C&E Turbochargers beschikt over een moderne werkplaats voorzien van de meest geavanceerde apparatuur voor revisie en metingen. Een tweedehands turbo wordt grondig onderzocht en getest. De turbocharger wordt gedemonteerd en de versleten onderdelen worden vervangen. De body en de overige onderdelen worden professioneel gereinigd waarna de turbo weer gemonteerd wordt. Het resultaat is een turbo die er letterlijk zo goed als nieuw uitziet. Om te kunnen garanderen dat de turbocharger ook in functioneren niet onderdoet voor een nieuwe turbo, wordt deze herhaaldelijk getest. Koopt u een gereviseerde turbo bij C&E Turbochargers, dan bent u altijd verzekerd van perfect vakwerk.

Over C&E Turbochargers

Deze turbospecialist is gevestigd in Amersfoort, maar is al jaren werkzaam voor bedrijven en particulieren tot ver over de grenzen. Dankzij een ophaalservice kunt u uw tweedehands turbo aanbieden ter revisie, zonder dat u naar Amersfoort hoeft te reizen. Bij C&E Turbochargers kunt u terecht voor revisie van uw eigen turbo, voor aanschaf van nieuwe en tweedehands turbochargers en voor ruil van uw turbo. C&E hanteert een zeer compleet assortiment van alle bekende merken zoals o.a. Honeywell (Garrett), BorgWarner (Schwitzer, KKK), Holset, IHI, Mitsubishi en Toyota. De meeste types turbocharger zijn altijd direct uit voorraad leverbaar, zowel nieuwe als tweedehands turbo's.