De gereviseerde turbo

C&E Turbochargers is als specialist in gereviseerde turbo's en nieuwe turbo's een belangrijk onderdeel van de Revisiegroep. Met meer dan 20 jaar ervaring met zowel diesel turbo's als benzine turbo's weet C&E Turbochargers met groot succes een breed aantal diensten aan te bieden, in Nederland en ver daar buiten. U kunt bij ons terecht voor een gereviseerde turbo, een nieuwe turbo of een ruil turbo van velerlei merken en types. Wij hebben altijd een groot assortiment standaard op voorraad!
Wenst u in contact te komen met de turbospecialist van de Revisiegroep? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel +31 33 465 53 79

+ Meer info

Gereviseerde turbo of nieuwe turbo?

Een gereviseerde turbo doet niet onder voor een nieuwe turbo. Meestal is een turbocharger die enige slijtage heeft geleden nog prima te reviseren. In onze geavanceerde werkplaats maken we gebruik van apparatuur die speciaal is ontwikkeld in samenwerking met de fabrikanten van de turbo's. Wanneer een turbo bij ons binnenkomt voor revisie wordt deze grondig gecontroleerd en nagemeten. Waar nodig worden onderdelen vervangen. De turbo wordt professioneel gereinigd en na montage opnieuw getest. Eenmaal gereviseerd zult u de turbo niet meer herkennen, deze lijkt gloednieuw te zijn en zal ook zo functioneren. In sommige gevallen is revisie van de turbo niet meer rendabel. Indien de diagnose dit uitwijst, kunt u bij ons ook terecht voor de aanschaf van een nieuwe of reeds gereviseerde turbo.

Over C&E Turbochargers

Doordat elke turbocharger zijn eigen karakteristieken heeft, kan alleen ervaring en de beschikbare instrumenten de inzetbaarheid van een specialistisch revisiebedrijf verbreden. C&E Turbochargers reviseert en repareert al ruim 20 jaar turbo's. Gedurende al die jaren hebben wij onze werkplaats steeds verbetert en uitgebreid, evenals onze vakkennis. Een gedegen team van specialisten staat voor u klaar, ongeacht het merk turbo dat u voor revisie bij ons brengt. Ook is er altijd een grote selectie nieuwe turbo's en ruil turbo's uit voorraad leverbaar. Bij ons in de schappen liggen o.a. turbochargers van de merken Honeywell (Garrett), 3K Borgwarner Turbosystems (KKK, Schwitzer), Cummins Turbotechnologies (Holset), Ishikawajima-harima Heavy Industries CO (I.H.I.) en Mitsubishi.