Injector revisie

Als specialist in revisie van injectoren is Stokking Diesel een belangrijk onderdeel van de Revisiegroep. Injectorrevisie is een specialistische bezigheid die veel kunde, ervaring en apparatuur nodig heeft. Stokking Diesel heeft van injectorrevisie een expertise gemaakt, en wordt maar door weinig andere bedrijven in Nederland in deze expertise geëvenaard. Niet alleen voor de revisie of reparatie van uw injector kunt u bij Stokking Diesel terecht, ook voor de nieuwkoop van een injector van bijna elk merk bent u aan het juiste adres. Stokking Diesel reviseert en verkoopt injectoren van o.a. de merken Bosch, Delphi, Denso en Stanadyne. Wenst u in contact te komen met Stokking Diesel? Neem dan vrijblijvend contact op met de Revisiegroep. Bel +31 182-51 34 22

+ Meer info

Injector reviseren of nieuwe kopen?

Het is bij een defecte injector lang niet altijd nodig dat u direct de oude injector vervangt voor een nieuwe. In de meeste gevallen is de injector simpelweg aan revisie toe. Stokking Diesel beschikt over twee geavanceerde werkplaatsen, beiden voorzien van specialistische apparatuur die samen met de producenten van de grootste merken werd ontwikkelt. Met deze apparatuur wordt de injector tijdens de revisie herhaaldelijk nagemeten en gecontroleerd, zodat we kunnen garanderen dat de injector weer functioneert volgens de fabrieksnormen. Mocht vooraf aan de revisie blijken dat u beter uit bent met een nieuwe injector, dan vertellen wij dit ook. Maar dan bent u wel verzekerd van een eerlijk en degelijk advies!

Over Stokking Diesel

Stokking Diesel bedient een grote markt, zowel particulieren als bedrijven. Stokking Diesel is gevestigd in Gouda, maar dankzij de unieke kennis en de rijk uitgeruste werkplaatsen van ons bedrijf kiezen veel klanten toch voor revisie van de injector door ons, omdat wij simpelweg net iets meer kunnen bieden. Wilt u uw injector revisie laten ondergaan? Neem dan even vrijblijvend contact op met de Revisiegroep, zij vertellen u graag over onze diensten en de mogelijkheden. Een afspraak is overigens niet vereist, u mag ook zonder afspraak gerust bij ons binnenstappen!