De Bosch brandstofpomp

Één van de meest populaire producenten van brandstofpompen is Bosch. De modellen staan bekend als zeer krachtige stukjes precisietechniek en vinden toepassing in veel voertuigen. Wanneer het op revisie of reparatie van een Bosch brandstofpomp aankomt, dan kan er maar één de beste zijn.
Stokking Diesel uit Gouda heeft zich gespecialiseerd in revisie en reparatie van Bosch brandstofpompen. Dankzij een brede ervaring, gedegen vakmanschap en speciaal uitgeruste werkplaatsen is Stokking Diesel het aangewezen adres voor revisie van uw Bosch brandstofpomp. Wilt u in contact komen met Stokking Diesel en ontdekken wat zij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met de Revisiegroep, bel +31 182-51 34 22

+ Meer info

Bosch brandstofpomp: nieuwe kopen of reviseren?

Stokking Diesel beschikt over twee geavanceerde werkplaatsen, voorzien van apparatuur voor meting en controle die in samenwerking met Bosch ontwikkelt is. Dit maakt de mogelijkheden voor revisie en reparatie eindeloos veel groter, en het advies dat u een nieuwe brandstofpomp aan moet schaffen zal dan ook minder snel gegeven worden. Wanneer de Bosch brandstofpomp juist wordt gereviseerd, zal hij letterlijk zo goed als nieuw functioneren. Stokking Diesel heeft zich gespecialiseerd in brandstofpompen van alle grote merken, en dankzij bijna 40 jaar ervaring is geen probleem te groot.

Over Stokking Diesel

Stokking Diesel is gevestigd in Gouda, maar bedient een ruime klantenkring in zowel binnen- als buitenland. De expertise van Stokking Diesel beperkt zich niet alleen tot de brandstofpompen van Bosch, maar heeft zich uitgebreid tot alle grote merken zoals onder andere Stanadyne, Delphi en Denso. Wilt u meer weten over onze diensten, of wilt u een afspraak maken met Stokking Diesel? Neem dan gerust contact op met de Revisiegroep, zij vertellen u graag meer!