Stuurkolom

De Revisiegroep heeft verschillende partners voor verschillende specialismen. Auto Elect B.V is een geoutilleerd specialist in stuurinrichtingen en alle verwante toepassingen. Voor nieuwkoop, reparatie of revisie van een stuurkolom zouden wij dan ook geen beter adres kunnen aanwijzen. Auto Elect bedient een imposante klantenkring met grote namen uit de race wereld, maar ook auto-importeurs, leasemaatschappijen en fabrikanten kunnen zij tot hun referenties rekenen.
Ervaart u problemen met een stuurkolom, of wilt u een stuurkolom aanschaffen? Neem dan vrijblijvend contact op met de Revisiegroep voor meer informatie. Bel +31 36 521 4979

+ Meer info

Stuurkolom: revisie of reparatie?

Als de mannen van Auto Elect uw stuurkolom reviseren, dan wordt hierbij gebruik gemaakt van geavanceerde testfaciliteiten. Voor, tijdens en na de revisie wordt de stuurkolom herhaaldelijk gecontroleerd. De stuurkolom wordt volledig gedemonteerd en schoongemaakt. Waar mogelijk worden nieuwe onderdelen geplaatst zodat de stuurkolom naar de laatste ontwikkelingen gaat functioneren. Een revisie resulteert dus in betere prestaties dan ooit tevoren!
Bij een reparatie wordt middels de testapparatuur een diagnose gemaakt van de staat waarin de stuurkolom verkeert. In samenspraak met u wordt besproken welke ingrepen er moeten worden toegepast. Hierbij behouden wij een klantgerichte werkwijze, en proberen we dus altijd de meest voordelige oplossingen te bieden.

Over Auto Elect B.V.

Auto Elect - Hydroline is gevestigd in Zeewolde, maar bedient zijn klanten door heel het land. Dankzij een unieke ophaalservice kunt u ook bij ons terecht indien u niet om de hoek woont. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in de branche en kunnen dan ook met recht zeggen dat we bij de absolute top horen. Wij onderscheiden ons door een opvallend korte doorlooptijd, scherpe prijzen en een vlotte service. Wilt u van onze diensten gebruik maken, dan bent u met of zonder afspraak altijd van harte welkom. Wilt u eerst meer over ons weten, neem dan gerust contact op met de Revisiegroep.