Stuurhuis

Voor diensten zoals reparatie, revisie of levering van stuurhuizen beschikt de Revisiegroep over een betrouwbare partner: Auto Elect B.V. Deze vakspecialist heeft meer dan 20 jaar ervaring in de branche en bedient klanten in de race wereld, de zakelijke markt en de particuliere markt. Auto Elect is een innovatief bedrijf wat zich steeds bezighoudt met de laatste ontwikkelingen op het gebied van hun expertises: stuurinrichtingen en alle bijbehorende toepassingen. Hierdoor werken ze met actuele knowhow en zijn ze in staat om gereviseerde stuurhuizen te voorzien van de nieuwste modificaties.
Wenst u in contact te komen met Auto Elect? Neem dan vrijblijvend contact op met de Revisiegroep. Bel +31 36 521 4979

+ Meer info

Uw stuurhuis repareren of reviseren?

Auto Elect beschikt over een moderne werkplaats waar een gedreven team van specialistische technici een revisie uitvoeren met behulp van geoutilleerde testfaciliteiten. Uw stuurhuis wordt hier verschillende keren getest om u zo te verzekeren van een optimaal functioneren. Er wordt uitsluitend gewerkt met originele onderdelen en waar mogelijk passen we de laatste ontwikkelingen toe op uw stuurhuis.
Ook voor reparatie bent u van harte welkom. Dankzij de testapparatuur kan snel en kosteloos een diagnose worden gesteld van het probleem. In samenspraak met u wordt de gewenste ingreep besproken. Indien er meerdere opties zijn, zoeken we naar de voordeligste. Op revisie en reparatie krijgt u bij Auto Elect twee jaar garantie.

Over Auto Elect B.V.

Auto Elect - Hydronline B.V. is al jaren een populair bedrijf in zijn branche. Door interessante opdrachtgevers in de gehele zakelijke markt inclusief de Formule 1 kan Auto Elect met recht beweren dat ze meespelen in de absolute top. Het bedrijf is gevestigd in Zeewolde, maar bedient klanten in heel het land. Dankzij de snelle ophaalservice kunt u uw stuurhuis toezenden, een unieke uitkomst voor klanten die wat verder weg wonen!