Automaat revisie

Het gemak van een automatische versnellingsbak is buitengewoon verslavend, als u er eenmaal in gereden heeft, dan rijdt u er nu waarschijnlijk nog steeds in. Toch is het aandeel van handgeschakelde automobielen in Europa significant groter, en dat maakt het voor u als automaat liefhebber net iets moeilijker om een specialist te vinden die uw automaat optimaal kan reviseren.
Autotransmission BV is een belangrijk onderdeel van de Revisiegroep, en heeft zich ontwikkelt tot een expert op het gebied van revisie van uw automaat. Autotransmission is werkzaam voor zowel de particuliere, als de zakelijke markt en heeft een klantgerichte service en snelle doorlooptijd hoog in het vaandel staan.

+ Meer info

Automaat reviseren of repareren?

Uw automaat heeft bij falen niet direct revisie nodig. In de meeste gevallen volstaat een reparatie. Omdat u daarvan niet zeker bent is het fijn om te weten dat een specialist u het juiste, eerlijke advies geeft als u bij hem aanklopt voor hulp. Bij Autotransmission bieden wij kosteloze diagnose van uw automaat, en vertellen u wat het probleem is en of uw automaat revisie of reparatie moet ondergaan. Als wij uw automaat reviseren, dan garanderen wij dat de versnellingsbak weer zal functioneren als een nieuwe. Hiertoe meten en controleren wij de automaat herhaaldelijk met geoutilleerde apparatuur. Op de revisie van een automaat geven wij bovendien twaalf maanden garantie!
 

Over Autotransmission BV

Autotransmission is gevestigd in Veenendaal en bedient hiervandaan een grote klantenkring in heel Nederland. Wij beschikken over een moderne werkplaats, bemand door acht ervaren technici die zich samen dagelijks inzetten voor onze gewaardeerde service. We onderscheiden ons door een korte doorlooptijd, geteste kwaliteit met garantie en een scherpe prijs!
Wilt u meer weten over onze service en diensten? Neem dan vrijblijvend contact op met de Revisiegroep voor het maken van een afspraak of voor beantwoording van al uw vragen omtrent revisie van uw automaat. Bel +31 318 525 833