Multitronic reparatie

De Multitronic is een versnellingsbak die in 2000 door Audi op de markt werd gebracht. De Multitronic werd ontworpen voor een gunstiger brandstofgebruik en een ongekend comfort. Wie een Audi rijdt met voorwielaandrijving (de Multitronic is niet voor 4wd beschikbaar) beschikt over een Multitronic, en heeft dan ook absolute baat bij een ervaren specialist voor reparatie en revisie!
Autotransmission BV uit Veenendaal heeft zich als één van de weinige bedrijven in Nederland zo sterk gespecialiseerd in de Multitronic. Het bedrijf biedt een snelle service van hoge kwaliteit door klantgericht te werken en te denken. Heeft uw Multitronic reparatie nodig? Zorg dan dat het meteen goed gebeurt!

+ Meer info

Multitronic repareren of reviseren?

Het kan natuurlijk zijn dat een reparatie van uw Multitronic niet volstaat. Maar hoe weet u wat beter is, en bovendien wat voordeliger is? Bij een revisie van de versnellingsbak wordt elk detail op originele kwaliteit gebracht, terwijl bij een reparatie alleen de nodige onderdelen worden vervangen of gerepareerd. Dat scheelt natuurlijk aanzienlijk in de kosten. Autotransmission biedt een kosteloze diagnose van uw Multitronic; reparatie of revisie? Een eerlijk advies is prettiger voor uw portemonnee!

Over Autotransmission BV

Autotransmission is gevestigd in Veenendaal en bedient een grote klantenkring in heel Nederland. Wij beschikken over een geavanceerde werkplaats waar een team van acht ervaren technici met behulp van geoutilleerde apparatuur grondig kunnen nagaan wat er aan de Multitronic scheelt. Ook wordt de versnellingsbak herhaaldelijk getest tijdens en na de reparatie, om u zo te kunnen garanderen dat het functioneren weer optimaal is.
Wilt u dat wij uw Multitronic repareren, maar eerst ontdekken wat het kost? Of heeft u een vraag over één van onze diensten? De Revisiegroep beantwoord geheel vrijblijvend al uw vragen! Bel +31 318 525 833